Ads Top

Uitbreiding van de GO Sports-collectie

Philips Sound breidt de huidige GO Sports-collectie uit met twee nieuwe modellen in het middensegment. Door de combinatie van comfort, robuustheid, waterbestendigheid en hoge audiokwaliteit zijn deze modellen volgens het bedrijf perfect voor mensen met een actieve levensstijl.

De Philips A5508 TWS oordoppen hebben een 8mm grafeen gecoate driver met lage vervorming om een kristalheldere geluidskwaliteit te garanderen. Het model is daarnaast ook voorzien van een hybride ANC-systeem met een ingebouwde windruisonderdrukking.

De Philips A5608 is het nieuwste open-ear model dat gebruik maakt van bone conduction technologie, dat gebruikers extra veiligheid biedt doordat ze onmiddellijk omgevingsgeluid kunnen horen. Daarnaast heeft het nieuwe model ook een ingebouwd LED-looplicht in de band.

De A5508 en A5608 maken gebruik van de nieuwste, ultrabetrouwbare Bluetooth 5.3 met de LC3-codec, voor superieur geluid en energie-efficiëntie, en een meerpuntsverbinding. Daarnaast garanderen de modellen een hoge gesprekskwaliteit dankzij een dubbel microfoonsysteem met automatische detailafstelling via AI.

Beide hoofdtelefoons hebben volgens het bedrijf een uitstekende batterijduur en snelle oplaadtijden. De A5508 biedt zeven uur afspelen met ANC aan, met nog eens 21 uur vanaf de oplaadcase, en een extra uur afspelen na slechts vijf minuten snelladen. De A5608 biedt zes uur afspeeltijd met een extra uur na een snellading van 15 minuten. De A5508 en A5608 zijn ideaal voor het actieve buitenleven en moeten beide langdurig plezier bieden dankzij IPX5 zweet- en waterbestendigheid.

De Philips A5508 en A5608 zijn beschikbaar vanaf zomer 2023.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.