Ads Top

Sony kondigt twee nieuwe koptelefoons aan

Sony heeft twee nieuwe koptelefoons aangekondigd - de WH-CH720N en de WH-CH520 - waarmee muziekliefhebbers kunnen kiezen tussen een on-ear of over-ear draadloze koptelefoons met de veelgeprezen audiotechnologie van Sony.
 
De draadloze over-ear WH-CH720N-koptelefoon is uitgerust met Dual Noise Sensortechnologie en Sony's Integrated Processor V1-chip voor noise cancelling. Deze lichtgewicht en volledig nieuw ontworpen draadloze headphone heeft een batterijduur tot 35 uur om te genieten van muziek met noice cancelling (en 50 uur zonder ruisonderdrukking).
 
De on-ear WH-CH520 draadloze koptelefoon biedt tot 50 uur batterijduur met de hele dag comfort en verbeterde gespreksprestaties. Dit model heeft eveneens een nieuw ontwerp ten opzichte van zijn voorganger de CH510 en is beschikbaar in vier kleuren - zwart, blauw, wit en beige.
 
Beide modellen beschikken over Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) om geluid van hoge kwaliteit te produceren, precies zoals de artiest het bedoeld heeft, en Multipoint verbinding voor eenvoudige connectiviteit tussen apparaten.

De WH-CH720N is verkrijgbaar in zwart, blauw en wit en zal vanaf maart 2023 te koop zijn met een adviesprijs van 150 euro.

De WH-CH520 is te koop in zwart, blauw, wit en beige en zal vanaf maart 2023 verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van 70 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.