Ads Top

soundcore by Anker breidt assortiment uit

soundcore, het premium audiomerk van Anker Innovations, voegt de nieuwe Liberty 4 in-ear headphones toe aan de soundcore-familie. Uniek aan de Liberty 4 is de ingebouwde hartslagsensor die tijdens het luisteren, bijvoorbeeld tijdens het sporten, de hartslag nauwlettend in de gaten houdt.

Na het instellen van de sensor zijn de gegevens beschikbaar in de speciaal ontwikkelde soundcore Wellness app. De in-ears bevatten daarnaast noise-cancelling die zich automatisch aan de omgeving aanpast en biedt de optie om een gepersonaliseerd geluidsprofiel te creëren dat helemaal naar wens ingesteld kan worden. De soundcore Liberty 4 is nu met korting verkrijgbaar bij Amazon voor 129,99 euro.
            
De Liberty 4 bevat een in-ear-hartslagsensor om de hartslag door de dag heen te monitoren. Zo is bijvoorbeeld na een sessie in de sportschool terug te zien wat dit met de hartslag heeft gedaan. De sensor is eenvoudig in te stellen via de soundcore Wellness app waar ook de gemeten gegevens te zien zijn. Een sensor houdt beïnvloeding van de meter door zonlicht en vloeistoffen tegen, zodat de hartslagmeting accuraat is.

De in-ears bevatten daarnaast een dubbellaagse structuur en passen zich aan de vorm van de gehoorgang aan voor een prettige pasvorm en wolkachtig comfort. Er zijn vier maten oordopjes, dus er zit voor iedereen een prettige optie tussen. Hierdoor kunnen de oordopjes gemakkelijk een hele dag gedragen worden. De Liberty 4 biedt door de oplaad-case tot wel 28 uur luisterplezier en is met 15 minuten opladen weer drie uur te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.