Ads Top

Philips Fidelio T2: de premium ANC-oordopjes

De nieuwe Fidelio T2 oordopjes van TP Vision bieden volgens het bedrijf de hoogste kwaliteit en full range audioprestaties dankzij het geavanceerde ontwerp met een nieuwe, grote 9,2 mm grafeen gecoate driver en geoptimaliseerde, kleine en zeer efficiënt gebalanceerde armatuurdriver.

In totaal beschikt de Philips Fidelio T2 over zes microfoons, drie microfoons in elke oordop. Van deze zes microfoons bieden twee maximale adaptieve ruisonderdrukking. Ook heeft de Fidelio T2  twee speciale spraakopnamemicrofoons, één per oordop en nu met behulp van botgeleidende technologie om windgeruis verminderen.

De Fidelio T2 is 20% kleiner ten opzichte van zijn voorganger, en de oplaadcase is maar liefst 40% kleiner. Ondanks de kleinere afmetingen, blijft de levensduur van de batterij van de T2 uitstekend met negen uur continu afspelen met ANC geactiveerd en nog eens 27 uur afspeeltijd beschikbaar via de oplaadcase. Volledig opladen van de Fidelio T2 duurt maar twee uur, waarbij een extra uur afspeeltijd al na slechts vijf minuten opladen mogelijk is.

De Fidelio T2 is spatwaterdicht met een IPX4-classificatie.

De Philips Fidelio T2 is beschikbaar vanaf najaar 2023.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.