Ads Top

Unieke concerten bij KINK tijdens Weekend van de Livemuziek

Radiostation KINK viert tijdens het Pinksterweekend de terugkeer van concerten en festivals met het Weekend van de Livemuziek. Naast veel live-opnames van artiesten als Green Day, Foo Fighters, Nothing But Thieves en Linkin Park maken luisteraars kans op op maat gemaakte gehoorbescherming en doet de zender verslag van het Zeeuwse Vestrock festival en het Spaanse Primavera Sound in Barcelona.

Daarnaast zijn er elke avond unieke, exclusieve liveshows te horen bij KINK. Vrijdagavond 3 juni is als eerste het concert te horen dat Placebo in maart dit jaar gaf voor een paar honderd gelukkige fans in de Melkweg Amsterdam. Zaterdagavond zendt KINK de show uit die Editors de avond er voor spelen op Vestrock. Op zondag is de show te horen die Liam Gallagher dit weekend geeft in het legendarische Knebworth en tot slot is maandagavond, Tweede Pinksterdag, het concert te horen dat White Lies eerder dit jaar exclusief voor KINK-luisteraars gaf in Hedon Zwolle.

Het volledige programma-overzicht, met naast vanaf vrijdagmiddag elk uur minstens twee livetracks:

Vrijdag 3 juni
16u-21u KINK live vanaf Vestrock
21u Placebo live in de Melkweg
Zaterdag 4 juni
17-21u KINK live vanaf Vestrock
21u Editors live op Vestrock
Zondag 5 juni
21u Liam Gallagher live in Knebworth
Maandag 6 juni
19u-22u KINK live vanaf Primavera Sound, Barcelona met daarin vanaf 21u30 White Lies live in Hedon


KINK is in heel Nederland te ontvangen via DAB+, de digitale opvolger van FM. DAB+ is gratis in de ether te luisteren met een geschikt radiotoestel. Daarnaast is KINK ook online te ontvangen: via de eigen app, website, op het wereldwijde TuneIn platform, op Sonos-apparatuur, alles dat online radio ontvangt.




Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.