Ads Top

Nieuwe oortjes van Oppo

 

OPPO schuift een nieuw vlaggenschip naar voren: de OPPO Enco X2. Deze draadloze hoofdtelefoon maakt gebruik van een geluidssysteem dat is ontwikkeld in samenwerking met de Scandinavische audiogigant Dynaudio.

Naast dit vlaggenschip maakt de OPPO Enco Air2 Pro zijn intrede, een mid-range draadloze hoofdtelefoon met geavanceerde Active Noise Cancelling (ANC).

De HiFi-achtige speakers van de OPPO Enco X2 zijn ontwikkeld in samenwerking met audio-gigant Dynaudio. Deze high-end stereotechnologie is verwerkt in de luidsprekers van de hoofdtelefoon en creëren het indrukwekkende SuperDBEE akoestisch systeem. Daarnaast is de hoofdtelefoon voorzien van Hi-Res draadloze audiocertificering en de gloednieuwe Low Latency High-Definition Audio Codec (LHDC) 4.0. Omgevingsgeluiden wordt gedempt dankzij ultra brede Active Noise Cancelling (ANC).

De OPPO Enco Air2 Pro van Oppo is een mid-range draadloze hoofdtelefoon die is ontworpen om gebruikers het gevoel te geven alsof ze een live concert bijwonen middels kristalhelder geluid en Active Noise Cancelling (ANC).

De ANC-functie is in staat is om omgevingsgeluid op verschillende frequenties op te vangen en te onderdrukken. De oortjes zijn voorzien van een 12,4 mm getitaniseerde diafragma driver en Enco Live Bass Tuning dat diepere, sterkere, en felle basgeluiden produceert.

Vanwege de IP54 stof- en waterbestendigheid zijn deze draadloze oortjes ideaal voor tijdens het sporten, zegt Oppo. De OPPO Enco Air2 Pro tot 7 uur lang mee, en 28 uur lang met behulp van d oplaadcase. Tevens maakt deze hoofdtelefoon gebruik van OPPO’s snellaadtechnologie, waarbij slechts 10 minuten opladen genoeg is voor 2 uur afspeeltijd.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.