Ads Top

KEF introduceert LSX II Wireless hifi systeem

Het LSX II Wireless hifi Systeem van KEF is vanaf 23 juni officieel verkrijgbaar.

De LSX II is veel meer dan een eenvoudige upgrade van het bekroonde origineel en combineert volgens KEF een toonaangevend geluid met het allesomvattende W2 Wireless platform.

De aansluitmogelijkheden zijn verbeterd door de toevoeging van zowel HDMI als USB-C, waardoor dit een ideale match is met zowel tv-, laptop- als computer set-ups.

De technologische verbeteringen van de LSX II zijn verwerkt in een minimalistisch en eigentijds design, ontworpen door gerenommeerd ontwerper Michael Young.

Elke luidspreker maakt gebruik van KEF's 11e generatie Uni-Q driver array, speciaal ontworpen voor deze luidspreker. De kenmerkende technologie werkt als een puntbron, waarbij de tweeter precies in het akoestische centrum van de woofer is geplaatst, waardoor geluid op natuurlijk wijze wordt gereproduceerd. Dit ontwerp elimineert de traditionele kleine 'sweet spot' en levert in plaats daarvan een nauwkeurig en zuiver geluid voor alle audio liefhebbers.

De LSX II heeft een gecombineerd systeem vermogen van 200 watt. De tweeter en woofer worden gevoed door hun eigen versterker om kamervullend geluid te leveren in de compacte kasten. De Music Integrity Engine zorgt voor nog betere prestaties dan het bekroonde origineel. De verbeterde Music Integrity Engine is geoptimaliseerd voor de Uni-Q driver en stelt de LSX II in staat een perfect getimede prestatie te leveren voor een betere helderheid en een strakker geluid.

De prijs bedraagt 1499, beschikbaar vanaf 23 juni 2022

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.