Ads Top

KINK viert March Madness op Nederlandse radio

KINK viert voor het derde achtereenvolgende jaar het in Amerika razend populaire 'March Madness' op
de Nederlandse radio. Een week lang strijden de 64 hoogst genoteerde albums uit de KINK Album Top 1000 in één-op-één duels tegen elkaar tot er één winnaar overblijft. Luisteraars die dat album of winnaars van eerdere rondes goed weten te voorspellen, maken kans op één van de vele Teufel Audio bluetooth speakers, oordopjes en radio's die tijdens March Madness te winnen zijn.

'March Madness' komt uit de Verenigde Staten, waar in maart al jaren weddenschappen gehouden worden bij basketbalwedstrijden om te voorspellen wie het toernooi wint. Inmiddels is March Madness daar ook inspiratie gebleken voor duels tussen filmtitels, automerken en natuurlijk andere sporten. KINK bracht March Madness in 2022 voor het eerst naar de Nederlandse radio, maar dan uiteraard voor muziek.

"Het concept March Madness is niet voor niks al jaren immens populair in Amerika", licht programma-directeur Michiel Veenstra toe, "het komt elke keer op een simpele vraag neer: welk van deze twee albums hoor je het liefst? Het is soms ontzettend lastig kiezen tussen ijzersterke titels, dan is het echt kill your darlings, zeker naarmate de strijd vordert", aldus Veenstra.

March Madness is van maandag 18 tot en met vrijdag 22 maart tussen 10 uur en 17 uur te horen bij KINK, met twee duels per uur.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.