Ads Top

JBL opent JBL Land op Roblox

JBL opent JBL Land op Roblox, een nieuwe wereld waar geluid centraal staat. Spelers worden uitgedaagd om hun unieke 'Sound' te vinden, te creëren en te delen. JBL Land verwelkomt Roblox-gebruikers en JBL-fans in een virtuele wereld waar muziek, gaming en creativiteit samensmelten. De mogelijkheden voor zelfexpressie via geluid voegen een nieuwe dimensie toe aan de personalisatie van hun avatars en gameplay."

JBL Land is een dynamische virtuele wereld waarin gebruikers games kunnen spelen en 'soundbytes' kunnen verdienen en ontdekken. Deze korte geluidsfragmenten - variërend van een reggaeton-beat tot puppy-geblaf of het iconische JBL 'power-up'-geluid - kunnen door spelers worden gemixt om hun eigen unieke tracks te creëren.

Vervolgens kunnen spelers hun ‘Sounds’ toevoegen aan de jukeboxen die verspreid zijn over het land, waar ze ontdekt en gewaardeerd kunnen worden door anderen. Op die manier wordt de soundtrack van JBL Land gecreëerd door de community, en dienen jukeboxen als mini-podia waar iedereen in de schijnwerpers staat. De wereld zal ook een speciale JBL Shop bevatten voor in-game merchandise, waar spelers hun JBLZ- of Robux-valuta kunnen besteden aan exclusieve virtuele items zoals koptelefoons en draagbare speakers voor hun avatars, waardoor hun Roblox-ervaring een extra dimensie krijgt.

Bij de introductie biedt JBL Land drie dynamische games aan, elk ontworpen om boeiende ervaringen te bieden die de kracht van geluid laten zien. Spelers kunnen uitkijken naar het ontdekken van deze eerste spellen, waarbij er meer content zal worden toegevoegd naarmate JBL Land groeit. Als onderdeel van de lancering werkt JBL samen met maker Robuilds om een korte film te maken, volledig geproduceerd in JBL Land, waarbij het publiek wordt meegenomen op een muzikaal avontuur.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.