Ads Top

Spotify onthult nieuwe home feed

Spotify presenteerde woensdagavond een gloednieuwe interface tijdens het Stream On-evenement. Honderden makers en artiesten, onder wie Ed Sheeran, The Jonas Brothers en Jennifer Lopez, waren in het Arts District in Los Angeles via een livestream aanwezig.

Spotify’s home feed heeft een compleet nieuw uiterlijk gekregen. Deze bevat visuele previews waar de gebruiker doorheen kan scrollen om nieuwe muziek en podcasts te ontdekken. Daarbij kan interessante content in één klik worden toegevoegd aan persoonlijke afspeellijsten.

De Smart Shuffle knop voegt nieuwe muziek toe aan een bestaande persoonlijke speellijst.

Net als bij muziek is er nu Autoplay voor podcasts: wanneer een podcast is afgelopen, begint er automatisch een andere aflevering die aansluit op de luistervoorkeuren van de gebruiker.

Met Spotify Clips kunnen artiesten video’s van maximaal 30 seconden aan hun profiel- en albumpagina’s toevoegen.

Merch Discovery blijven concertgangers op de hoogte van de toekomstige shows van hun favoriete artiesten. Met de nieuwe ‘geïnteresseerd-knop’ voeg je het concert toe aan je persoonlijke live-events feed.

De streamingdienst brengt samen met DC Comics de nieuwe podcastserie ‘The Riddler: Secrets in the Dark’ uit. De podcast is ontwikkeld onder leiding van Phantom 4 en scenarioschrijver David S. Goyer.

Ook de tool Spotify for Podcasters is vernieuwd. Het nieuwe platform biedt makers een one-stop shop voor het maken, beheren en het uitbreiden van podcasts.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.