Ads Top

Loop Earplugs introduceert Engage oordoppen

Loop Earplugs lanceert de Loop Engage, speciaal ontworpen oordoppen voor geluidsensitieve mensen en ouders. De Loop Engage zorgt voor een geluidsreductie van 16dB en helpt geluidsgevoelige gebruikers tijdens lawaaierige sociale bijeenkomsten. Het nieuwste model is de derde variant in het assortiment van het Belgische oordoppenmerk.

Uit onderzoek dat het merk uitvoerde onder hun consumenten kwam naar voren dat veel van hen last hadden van het zogenoemde occlusie-effect bij het gebruik van de Loop Experience. Occlusie is de technische term voor het hoofd-onder-water gevoel dat de meeste oordoppen veroorzaken, waarbij je eigen stem en andere geluiden lijken te echoën in je hoofd. Hierdoor hadden oordopgebruikers moeite met het voeren van gesprekken.

De nieuwe Engage oordoppen hebben een rond akoestisch kanaal met een nieuw ontworpen meshfilter zonder membraan, wat het occlusie-effect aanzienlijk vermindert. De oordoppen reduceren tot 16 decibel waardoor onnodige geluiden verdwijnen. Zo kunnen geluidsgevoelige gebruikers spreken, luisteren en netwerken op luidruchtige plekken, zoals in het openbaar vervoer of thuis met de kinderen, zonder last te krijgen van het galmende geluid.  De Loop Engage Plus wordt geleverd met een ‘mute insert’ om deze geluiden met 5 dB extra te dempen.  

Loop Engage is vanaf vandaag te koop voor €24,95 en de Loop Engage Plus voor €34,95 op loopearplugs.com

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.