Ads Top

Nieuwe premium muziekspelers Sony

Sony lanceert dit voorjaar twee nieuwe premium muziekspelers: de NW-WM1ZM2 en de NW-WM1AM2 zorgen met High-Resolution Audio voor wat Sony noemt een grensverleggend geluid.

De NW-WM1ZM2 heeft een chassis van 99,99% puur (4N), verguld, zuurstofvrij koper (OFC). Dit zorgt voor een sterkere digitale basis en een hoge rigiditeit.

De volledig digitale versterker creëert bovendien een rijk en vol geluid, door het hoogwaardige, loodvrije soldeermateriaal. Beide muziekspelers zijn geïnspireerd op de baanbrekende DMP-Z1 en profiteren van een nog sterker voedingssysteem dan hun voorganger, zowel in het analoge als in het digitale blok.

Dankzij de nieuwe S-Master HX digitale-versterkertechnologie bieden de NW-WM1ZM2 en de NW-WM1AM2 volgens Sony een vertrouwde geluidsweergave. De volledig digitale versterker creëert bovendien een rijk en vol geluid, door het hoogwaardige, loodvrije soldeermateriaal.
 
De NW-WM1ZM2 en de NW-WM1AM2 zijn verder uitgerust met vernieuwde, verfijnde condensatoren. Bestaande uit verschillende FT CAP3 (hoogpolymeer) condensatoren en een grote solid hoogpolymeer condensator met een grote elektrische capaciteit en een lage weerstand.

De NW-WM1ZM2 is vanaf april 2022 verkrijgbaar in de Benelux voor 3700 euro, de NW-WM1AM2 is gaat weg voor 1400 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.