Ads Top

Metallica voert KINK Distortion Top 500 aan

Het nummer 'Master of Puppets' van Metallica is door de luisteraars van KINK Distortion uitgeroepen tot beste harde track aller tijden. Het nummer voert de eerste editie aan van de KINK Distortion Top 500, die van maandag 7 tot en met vrijdag 11 maart te horen is op het online radiostation.

Metallica verslaat daarmee "Raining Blood' van Slayer en "Deutschland" van Rammstein, die op respectievelijk de tweede en derde plaats staan. 

De rest van de top 10 ziet er als volgt uit:
4 Machine Head - Davidian
5 System of a Down - Chop Suey!
6 Motorhead - Ace of Spades
7 Sepultura - Roots Bloody Roots
8 Rage Against The Machine - Killing in the Name Of
9 Iron Maiden - Fear Of The Dark
10 A Perfect Circle - Judith 

De volledige KINK Distortion Top 500, samengesteld op basis van de stemmen van de luisteraars, is te lezen op kink.nl.

Van maandag 7 tot en met vrijdag 11 maart is de KINK Distortion Top 500 tussen 10 en 18 uur te horen op KINK Distortion, gepresenteerd door KINK Distortion DJ's Bjørn van Eeuwijk, Ernst Acherman, NBart Wijers en Lesley Klaverdijk, aangevuld met KINK-dj Michiel Veenstra.
KINK Distortion is een online radiostation, te ontvangen op elke internetradio, via de KINK-app en op kink.nl.

KINK is in heel Nederland te ontvangen via DAB+, de digitale opvolger van FM. DAB+ is gratis in de ether te luisteren met een geschikt radiotoestel. Daarnaast is KINK ook online te ontvangen: via de eigen app, website, op het wereldwijde TuneIn platform, op Sonos-apparatuur, alles dat online radio ontvangt. 

Naast KINK is er ook themazender KINK CLASSICS met de beste alternatieve muziek uit de jaren 70, 80 en 90, KINK INDIE met de beste nieuwe Indie Alternatieve en KINK DISTORTION met uitsluitend metal, hardrock en metalcore.





Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.