Ads Top

LG Electronics vernieuwt LG TONE Free Earbuds-serie

LG Electronics (LG) breidt deze zomer haar audio line-up uit met de vernieuwde versies van de LG Earbuds: de, FP5, FP8 en FP9.

Dit zijn de opvolgers van de HBS-FN6 en HBS-FN4 modellen die vorig jaar op de markt kwamen, en zijn beschikbaar in drie kleuren, wit, zwart en de nieuwe kleur goud.

Nieuw bij deze line-up is Headphone Spatial Processing van Meridian Audio, wat ervoor zorgt dat de luisteraar het gevoel heeft omhuld te worden door geluid omdat het vanuit alle richtingen lijkt te komen. Daarbij zorgt 3D Sound Stage ervoor dat het geluidsveld wordt uitgebreid via ruimtelijke up-mixing om gebruikers een levensechte audio-ervaring te bieden. Deze nieuwe serie earbuds beschikken wederom over Noise Cancellation, hiermee worden omgevingsgeluiden weggefilterd om optimaal van de muziek te kunnen genieten. Daarbij is het met de viertal verschillende geluidspresets mogelijk om voor iedereen gemakkelijk een eigen voorkeur in te stellen.  

Met drie microfoons in elke oordop zorgen de nieuwe LG TONE Free FP9 en FP8 voor een heldere manier van bellen door de stem van de gebruiker duidelijker te maken en met minder storende omgevingsgeluiden die in de weg zitten. De nieuwe fluistermodus zorgt voor meer gespreksprivacy en helderheid, waardoor gebruikers de rechteroordop dicht bij hun mond kunnen houden als een speciale microfoon, de perfecte oplossing voor het maken en aannemen van gesprekken in omgevingen zoals een bibliotheek of op kantoor.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.