Ads Top

KEF introduceert de kleur ‘Charcoal Grey’ als nieuwe toevoeging op de Mu3 earphone-collectie


Na de introductie van de 'Mu3 Noise Cancelling True Wireless earphone' eerder dit jaar, voegt het Britse audiomerk KEF met de introductie van de nieuwe houtskoolkleur ‘Charcoal Grey’ een nieuwe versie toe aan de collectie.

De nieuwe uitvoering is ontworpen door de visionaire ontwerper Ross Lovegrove, in samenwerking met audio-experts van KEF, en levert een zuiver geluid met hoge resolutie voor onderweg.

Voor de Mu3 maakt KEF gebruik van de nieuwste Active Noise Cancellation technologie, waardoor de Mu3 extern geluid elimineert zonder dat dit invloed heeft op de muziektonen. Beide Mu3 oordopjes beschikken over een 8.2mm full-range dynamische driver, vakkundig getuned om een uitzonderlijk dynamisch en goed gebalanceerd, coherent geluid te leveren met rijke middentonen, gedetailleerde bas en heldere hoge tonen.

De Mu3’s hebben een stabiele Bluetooth 5.0-verbinding met verbeterde audioprestaties door de introductie van gelijktijdige transmissie, waardoor het risico op vertraging is geminimaliseerd. De Mu3’s zijn eenvoudig aan te sluiten waardoor zij te gebruiken zijn met zowel iOS als Android-apparaten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.