Ads Top

Philips Sound introduceert Fidelio X3 koptelefoon

Philips Sound lanceert de nieuwe Fidelio X3 koptelefoon speciaal voor de muziekliefhebber. Uitzonderlijke audioprestaties, draagcomfort, luxe design en hoogwaardige bouwkwaliteit vormen samen een nieuw vlaggenschip, zegt Philips. Het X3-model is de eerste in een nieuwe serie van Fidelio-producten.

Bij het ontwerp van Fidelio X3 heeft Philips Sound accuraatheid gecombineerd met royale bassen en warme middentonen. Daarbij ligt de focus op een strak, impactvol geluid met een uitzonderlijke scheiding van instrumenten en stemmen, terwijl de hoge frequenties zuiver en gedetailleerd zijn, met een uitstekende extensie. Het resultaat? Een ruimtelijke weergave waarbij de muziek de beslotenheid van de hoofdtelefoon lijkt te overstijgen. Dit zorgt voor een unieke, authentieke en accurate ervaring, maar mét het niveau van een liveoptreden.

De meerlagige polymeerdrivers (met gelvulling voor een betere demping) en het krachtige neodymium motorsysteem maken ook een natuurlijke weergave van de hoge frequenties en een nauwkeurige ruimtelijke weergave mogelijk. Dit sluit mooi aansluit bij de Philips Fidelio's traditionele signatuur van royale bassen.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.