Ads Top

Denon Home: premium draadloze speakers nu verkrijgbaar in Europa

Denon verwelkomt Denon Home, een volledig nieuwe premium draadloze all-in-one-speaker reeks met HEOS Built-in. De Denon Home reeks is nu verkrijgbaar in Europa.

Door de samenvoeging van drie toonaangevende speakermodellen – Home 150, Home 250 en Home 350 – combineert het Denon Home-assortiment een modern industrieel design met geavanceerde technologieën op basis van 110 jaar audio-ervaring. Dankzij de HEOS Built-in technologie zijn de Denon Home speakers compatibel met een reeks producten van Denon en Marantz.

De veelzijdigheid van de ingebouwde HEOS-technologie biedt volgens de leverancier veel flexibiliteit. Bestaande gebruikers van apparaten met HEOS Built-in, zoals compatibele Denon of Marantz AV-receivers, soundbars of minisystemen, kunnen de Denon Home-speakers eenvoudig toevoegen aan hun huidige systeem.

Denon Home 150 is het kleine maar krachtige lid van de reeks. Ondanks het kleine formaat en de compacte afmetingen levert de Home 150 verrassend indrukwekkend geluid dankzij een tweeweg luidsprekersysteem met een 3,5-inch woofer en een 1-inch tweeter.

Denon Home 250 is de pittige middelgrote speaker met een serieus vermogen. Heeft een breder klankveld dankzij schuin gepositioneerde tweeters en twee 4-inch woofers die worden aangedreven door vier eindversterkers in een stereoconfiguratie met een 5,25-inch passieve basradiator.

Denon Home 350 is het 'beest' van deze fijne reeks. Ervaar het ultieme Denon geluid uit een enkele speaker dankzij zes eindversterkers, twee 6,5-inch woofers, twee 2-inch mid-range drivers en twee tweeters.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.