Ads Top

KINK FM Distortion begint aan nieuw seizoen

Na de jaarlijkse zomerstop van de gepresenteerde programma's op radiostation KINK Distortion begint de zender na deze week aan een keihard nieuw seizoen!

Met recht, want programmamaker Mike Arntz komt de gelederen van het KINK Distortion team versterken. Zijn populaire Keiharde Podcast moest eerder dit jaar noodgedwongen stoppen, maar Mike gaat door: van maandag 2 september is hij elke week twee uur lang te horen bij KINK Distortion met het programma De Keiharde!

Mike wordt op zaterdag 31 augustus geïntroduceerd aan de Distortion-luisteraars in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen 'De Loodzware Jongens', waarin presentatoren Ernst Acherman, Rick Bouwman en Rutger van Noordenburg Mike interviewen. 'De Loodzware Jongens' is tussen 17 en 19 uur te horen.

Verder keren in het nieuwe seizoen alle vertrouwde programma's terug, waaronder Bjorn's Betonuur, KINK Fast, Teloorgang, De Lijst van Acherman en Three Chords & the Truth met Duff en Sarah McKagan. De volledige programmering is te vinden op https://kink.nl/distortion

Als feestelijke afsluiting van de zomerstop is deze week de herhaling van de KINK Distortion Top 500 te horen op het station.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.