Ads Top

KINK OP FM

Met ingang van dinsdag 23 januari is het alternatieve rockstation KINK ook te ontvangen op FM in Zuid-Holland (97.6 FM), Noord-Holland (98.0 FM en 98.3 FM) en de stad Utrecht (97.3 FM). Het station gaat hiervoor een samenwerking aan met Decibel, dat haar uitzendingen op FM en DAB met ingang van 23 januari zal staken.

KINK is op 1 februari 2019 van start gegaan en is nu al niet meer weg te denken in de radio- en muziekwereld. Bevlogen programmamakers als Eric Corton, Michiel Veenstra en Tim Op het Broek bereiken elke maand rond de miljoen unieke luisteraars. Programma's als KINKSTART en makers als Op het Broek wisten meerdere malen door te dringen tot de finaleronde van publieksprijs De Gouden Radioring en nieuwe Nederlandse acts als The Vices, Wodan Boys en Elephant hebben mede dankzij KINK hun prille carrière een boost kunnen geven, evenals buitenlandse acts als Fontaines DC, Inhaler en The Beaches.

Decibel zal zich vanaf 23 januari volledig gaan richten op digitale distributie via diverse online radioportals, de eigen website (decibel.nl) en natuurlijk de Decibel app, waarmee al een groot deel van de luisteraars wordt bereikt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.