Ads Top

Sony onthult drie draadloze microfoons

Sony breidt haar microfoon-lijn uit en introduceert de draadloze ECM-W3, ECM-W3S, en de draadloze ECM-S1 streaming microfoon. Deze geavanceerde microfoons combineren een hoge geluidskwaliteit met een lichtgewicht ontwerp.

De ECM-W3 heeft een 2-kanaals ontvanger en twee microfoons en de ECM-W3S heeft een 1-kanaals ontvanger en één microfoon. Zowel de ECM-W3 als de ECM-W3S zijn ideaal voor content creators.

De draadloze ECM-W3 microfoon is een ideale oplossing als je interviews en één-op-één gesprekken wilt opnemen. Daarnaast blinkt de ECM-W3S microfoon uit in het vastleggen van heldere en duidelijke stemmen.

Voor professionele videografen en vloggers die op zoek zijn naar topkwaliteit geluid, is de ECM-S1 microfoon volgens Sony dé ultieme gadget. Deze microfoon heeft een compacte en lichte behuizing en is uitgerust met drie 14 mm capsules met grote diameter. niet nodig.

Deze microfoons zijn uitgerust met zowel een ruisonderdrukkingsfilter dat effectief harde ruis vermindert met digitale signaalverwerking, als een laag-onderdrukkingsfilter dat ongewenst laagfrequent geluid vermindert, zoals airconditioning en trillingsgeluiden. Daarnaast vermindert het meegeleverde windscherm de ruis die ontstaat wanneer sterke wind of adem de microfoon raakt, waardoor het mogelijk wordt om heldere audio op te nemen zonder inmenging van de omgeving. Samen zorgen de filters en het windscherm ervoor dat er minder ruis verwijderd hoeft te worden tijdens de post-productie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.