Ads Top

Bang & Olufsen lanceert Limited Edition Beosound Explore

Bang & Olufsen kondigt een limited-edition van de Beosound Explore draagbare luidspreker aan, in samenwerking met tweevoudig F1-wereldkampioen en merkambassadeur Fernando Alonso.

De limited-edition Beosound Explore wordt geleverd in een marineblauwe aluminium afwerking, met een lichtblauwe stoffen binnenkant en een marineblauwe karabijnhaak. De blauwe tinten van de speaker worden gecontrasteerd door een opvallende neon rode stoffen band. Bovendien is de speaker voorzien van Fernando Alonso's handtekening, geëtst op de bovenste rand van de speaker, en zijn geluksnummer op de pin van de speakerband voor een persoonlijk tintje.

Deze limited-edition Beosound Explore is afgewerkt in Bang & Olufsen's Factory 5 in Struer, Denemarken. Het kenmerkende geluid van het merk en het Scandinavische design van de Beosound zijn duurzaam.

De Beosound Explore is de eerste luidspreker op de markt met geanodiseerd aluminium voor een betere krasbestendigheid, waardoor het de perfecte luidspreker is voor buitenactiviteiten. Als Bang & Olufsen's meest lichtgewicht luidspreker heeft de Beosound Explore een IP67-certificering, wat betekent dat hij tot 30 minuten lang kan worden ondergedompeld in maximaal 1 meter water. Met tot 27 uur speeltijd houdt de draagbare geluidsmetgezel de muziek gedurende een hele dag van buitenactiviteiten, zonder afbreuk te doen aan de geluidskwaliteit.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.