Ads Top

Nieuwe software-updates voor Galaxy Buds2 Pro

Samsung kondigt nieuwe software-updates aan voor de Galaxy Buds2 Pro. Met 360 Audio Recording kunnen gebruikers het geluid in de video vastleggen, precies zoals zij het horen. Door de Galaxy Buds2 Pro te koppelen aan een Galaxy smartphone kan iedereen overal en altijd video’s maken met realistisch geluid, zonder het gebruik van professionele apparatuur. Doordat er in elk oordopje een microfoon zit, kan het geluid in 360 graden worden opgevangen. Zo wordt de sensatie gewekt dat de luisteraar zich daadwerkelijk in de ruimte bevindt. Hierdoor kunnen gebruikers met een verbonden koptelefoon, de video’s met levensecht geluid bekijken.

360 Audio Recording is de eerste functie in de Galaxy-lijn die gebruikmaakt van LE Audio, een nieuwe en geavanceerde Bluetooth audiostandaard. Dankzij deze nieuwe technologie is de geluidskwaliteit verbeterd en wordt het accuverbruik verminderd. Daarnaast zorgt de LE Audio voor een complexer en rijker geluid, waardoor de geluidservaringen ook zijn verbeterd.

LE Audio brengt nu ook geluidsopnamen naar de Galaxy Buds2 Pro door tegelijkertijd gebruik te maken van de microfoons aan zowel de linker- als de rechterkant. Wanneer je de Buds2 Pro aan een Galaxy Z Flip4 of Fold4 smartphone koppelt, dan ervaar je hoe het samenspel van kwaliteitsgeluid en -video je midden in de ruimte brengt.

De nieuwe 360 Audio Recording-functie wordt vanaf 17 januari uitgebracht via een software-update op de Galaxy Buds2 Pro, Galaxy Z Flip4 en Z Fold4. De geüpdatete Camera Controller is vanaf februari beschikbaar op de Galaxy Watch5, Watch5 Pro, Watch4 en Watch4 Classic.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.