Ads Top

VRT Radio2 zorgt voor muzikale decembermaand

Vanaf zaterdag 10 december zit VRT Radio2 elke dag live op de Grote Markt in Roeselare. Die dag start ook de stemming voor de Radio2 Top2000.

De Radio2-presentatoren zorgen voor drie gezellige weken, met alleen maar de beste muziek, onder het motto: zo klinkt eindejaar bij ons, Radio2.

Tussen 9 en 10 uur draait Benjamien Schollaert jouw verzoekplaten in Radio2 Kick-start. Kom maar langs aan de studio in Roeselare om jouw favoriete nummer aan te vragen. Of stuur een bericht via de Radio2-app.

Van 10 tot 12 uur geven Ann Reymen en Daan Masset je in Radio2 Ann&Daan ‘tips and tricks’ voor een geslaagd eindejaar.

Vanaf 13 uur is Benjamien er weer. Tot 16 uur zorgt hij voor een flinke dosis kerstsfeer met de beste muziek in Radio2 Hitmix. Van maandag tot en met donderdag.

Caren Meynen is er zowel op vrijdag, zaterdag als zondag, tussen 13 en 16 uur, met Radio2 Weekend. Zij nodigt artiesten van bij ons uit die live zullen optreden op de Grote Markt in Roeselare. En op zondag geeft Marcske van FC De Kampioenen een speciale Radio Hallo-discoshow op het podium.

Op zaterdag, van 11 tot 13 uur, laat Peter Hermans de populairste nummers van Vlaanderen klinken over de Grote Markt in Roeselare, tijdens de Radio2 Top30.

Nog op zaterdag maakt Niels Vandeloo, van 16 tot 18 uur, Radio2 Select. Daarin zoekt hij uit wat er op dat moment, en de dagen nadien, allemaal te beleven valt in Vlaanderen. Zo zorgt hij voor inspiratie voor leuke uitjes in eigen land.

En ook Iris Van Hoof trekt naar Roeselare. Zij brengt op zondag, tussen 16 en 18 uur, de Radio2 Vlaamse30 mee.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.