Ads Top

Sound by Bowers & Wilkins in de nieuwe Volvo EX90

De samenwerking tussen Bowers & Wilkins en Volvo Cars krijgt een vervolg met de nieuwe volledig elektrische Volvo EX90 SUV die wordt uitgerust met 'High Fidelity Sound by Bowers & Wilkins'.

Dit hoogwaardige systeem met zijn iconische, beproefde luidsprekertechnologieën is prachtig geïntegreerd in de nieuwste, volledig elektrische auto van Volvo en biedt een ongekende audio-ervaring op basis van meer dan 50 jaar aan expertise op het gebied van geluidsweergave voor thuis, in opnamestudio's en in auto's.

Bestuurders die echt het allerbeste wensen, kunnen de Volvo EX90 als optie laten uitrusten met High Fidelity Sound by Bowers & Wilkins, met 25 krachtige luidsprekers, waaronder de nieuwste versie van de iconische Tweeter-on-Top-technologie, door Bowers & Wilkins ontwikkelde Continuum conussen en 1610 watt vermogen. Het luidsprekersysteem wordt aangevuld met geavanceerde Dolby Atmos-decodering, waardoor de luisteraar nog sterker in de muziek wordt meegezogen.
 
Bowers & Wilkins heeft vanaf het allereerste begin van de ontwikkeling van de Volvo EX90 met de ontwerpers en audiotechnici van Volvo Cars samengewerkt voor een ongeëvenaarde geluidsweergave. Hiervoor zijn de posities van de luidsprekers in de auto geoptimaliseerd en is de geluidsweergave specifiek op deze auto afgestemd, zodat de muziek exact klinkt zoals de artiest het oorspronkelijk bedoelde. Bowers & Wilkins noemt dit 'True Sound'.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.