Ads Top

Philips Sound lanceert nieuwe koptelefoons, soundbars en Philips Fidelio Home Sound-producten

Philips Sound lanceerde vandaag een breed assortiment aan nieuwe koptelefoons, soundbars en Philips Fidelio Home Sound-producten.

De (veelal appgestuurde) koptelefoons zijn elk gericht op een specifiek publiek: een nieuw sportmodel en nieuwe headset voor kinderen, beiden met beengeleidingstechnologie, en een hoogwaardige hoofdtelefoon voor zowel werk als ontspanning.

De nieuwe FS1-luidspreker voegt zich bij de FB1-soundbar en FW1-subwoofer. Uniek is volgens TP Vision dat de FS1 kan worden gebruikt als een drieweg speaker – hetzij als een enkele eenheid of in een stereopaar – dankzij de opname van een tweeter, midrange-driver en basdriver, of automatisch overgeschakeld naar tweewegmodus.

Het nieuwe Philips Sound Soundbar-assortiment omvat vier modellen van de 2.1-gebaseerde B7207 tot de 3.1.2 B8907. Alle nieuwe soundbars bieden een hoog vermogen, draadloze subwoofers en de mogelijkheid voor wandmontage. Daarnaast bevatten ze allemaal zijwaarts gerichte tweeters die voor het eerst aan de linker- en rechterkanalen zijn toegevoegd.

De Philips B7207 is beschikbaar in september voor een verkoopadviesprijs van 249,99 euro. De Philips B8907 (€599,99), B8507 (€449,99), B7807 (€399,99) zullen in oktober verkrijgbaar zijn.

De nieuwe A7607 open-ear, bone conduction draadloze sporthoofdtelefoon is al het tweede model – volgend op het al aangekondigde en binnenkort te lanceren A7507 TWS hybride ANC-model – dat beïnvloed is door Philips Sound’s samenwerking met Team Jumbo Visma.

De stof- en waterbestendige A7607 met IP66-classificatie is het eerste open-earmodel van Philips Sound met een bone conduction microfoon om wind en andere storende achtergrondgeluiden vrijwel te elimineren, waardoor telefoongesprekken onderweg altijd kristalhelder zijn.

De speeltijd is negen uur met een extra uur beschikbaar na slechts 15 minuten opladen via de vochtbestendige magnetische oplaadpoort.

Het open-ear ontwerp biedt zowel uitstekende muziekprestaties als de veiligheid om de omgeving te kunnen horen. Bovendien zorgt een geïntegreerde rode LED-strip in de nekband voor zichtbaarheid in het donker, zodat het de gebruiker hiermee een gevoel van veiligheid geeft.

De Philips A7607 is beschikbaar in september voor een verkoopadviesprijs van 199,99 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.