Ads Top

JBL Quantum-serie uitgebreid met microfoon én volledig draadloze in-ears

JBL lanceert haar eerste USB-microfoon, de JBL Quantum Stream. De microfoon beschikt over een dubbele condensator en draaibare standaard voor 360 graden beweging.

De JBL Quantum Stream komt tegelijk met de eerste volledig draadloze gaming in-ear oordopjes, de JBL Quantum TWS, en twee nieuwe over-ear headsets: de JBL Quantum 810 en JBL Quantum 610.

Met de JBL Quantum Stream zal iedereen je perfect verstaan, dankzij de 2 x 14 mm Electret-condensatormicrofoon met dubbele capsule en een sampling rate van 24bit en 96kHz. Met de keuze uit twee stemopnamepatronen kunnen gebruikers de microfoon richten op alleen de stem van de spreker, of ervoor kiezen de stem van iedereen in de ruimte op te nemen. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen bij een podcast of het opnemen van een groepsgesprek. 

In 2022 zal de JBL Quantum-reeks  worden uitgebreid met de JBL Quantum 810 en JBL Quantum 610. Deze modellen zijn voorzien van JBL QuantumSURROUND en DTS Headphone:X 2.0 voor de ultieme audio-ervaring, samen met een voice-focus inklapbare microfoon en een duurzame, lichtgewicht constructie voor optimaal comfort tijdens lange gamesessies. 


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.