Ads Top

KINK gaat akoestisch tijdens UNPLUGGED WEEKEND

Nirvana, Pearl Jam, Florence & The Machine, Liam Gallagher, R.E.M., Alanis Morissette en nog veel meer grote artiesten hebben het ook allemaal ooit even 'klein en intiem gedaan': akoestische sessies opgenomen en bijzondere versies uitgebracht van hun eigen nummers. 

Het weekend van vrijdag 9 tot en met zondag 11 april staat radiozender KINK in het teken van deze vaak iconische unplugged-sessies. Het hele weekend zijn er elk uur meerdere unplugged tracks te horen: grote KINK-klassiekers in een akoestisch jasje.

Vrijdagavond is er in het KINK KAFE een Unplugged special te horen. Van 19:00 tot 20:00 gaan de stekkers er even uit in het KINK Kafe en is er een akoestische special bij Tim Op het Broek.
Op zaterdag en zondag worden tussen 19:00 en 21:00 uur twee uur lang uitsluitend akoestische tracks gedraaid.

KINK is in heel Nederland te ontvangen via DAB+, de digitale opvolger van FM. DAB+ is gratis in de ether te luisteren met een geschikt radiotoestel. Daarnaast is KINK ook online te ontvangen via de eigen app, website, op het wereldwijde TuneIn platform, op Sonos-apparatuur, alles dat online radio ontvangt.





KINK


Laapersveld 75, Hilversum
Netherlands
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met KINK (programmadirecteur Michiel Veenstra) via media@kink.nl


               



Afmelden voor de KINK perslijst








 




Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.