Ads Top

Nieuw Nederlands audiomerk kien 'klaar om de wereld te veroveren'


Nederland heeft sinds jaren weer een eigen audiomerk. Het Rotterdamse bedrijf kien is hét audiosysteem dat alle anderen vervangt. Het flexibele systeem heeft 4 miljoen euro aan financiering opgehaald bij een bestaande angel investeerder.

kien biedt verschillende samenstellingen aan van hun speakers. Het geeft je de mogelijkheid om klein te beginnen en met de tijd uit te breiden naar een groter systeem of om direct met een groot systeem te starten. De satelliet speakers (SAT's) zijn afzonderlijk van elkaar te gebruiken maar ook gegroepeerd. Hoe meer SAT's hoe meer functionaliteit en hoe groter het geluid. kien is het eerste, echt flexibele audiosysteem waarmee je je draadloos door het huis of on-the-go beweegt.

kien werd opgericht door de Nederlandse Jorn Ouborg, opgegroeid in Elst, en Fransman Florent Gatin, opgegroeid in Nice. Jorn en Florent waren collega’s bij Bang & Olufsen in Denemarken, waar ze hun ervaring in de audio-industrie opdeden. Al snel ontdekten ze dat er nog veel te verbeteren viel in het aanbod van speakers. Met kien brengen ze meer flexibiliteit, comfort en stijl naar de audiowereld.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.