Ads Top

Marantz presenteert MODEL 30 geïntegreerde versterker en SACD 30n netwerkaudiostreamer & SACD-speler

Marantz kondigt twee producten aan die een nieuw tijdperk inluiden voor het merk: de MODEL 30 geïntegreerde versterker en de SACD 30n netwerkaudiostreamer & SACD-speler.

De nieuwe modellen MODEL 30 en SACD 30n zijn geïnspireerd door legendarische producten zoals de originele Audio Consolette, Model 30, Model 2250 en Model 9 versterker en zijn een combinatie van klassieke Marantz-vormgeving met een moderne benadering van constructie en materialen.

Het voedingscircuit van de MODEL 30 is speciaal ontworpen voor de voorversterker en zorgt voor een stabiele voeding zonder schommelingen. De ruim bemeten ringkerntransformator staat bekend om zijn zuiverheid.

De kern van de SACD 30n is het eigen SACDM-3L transportmechanisme van Marantz dat uitsluitend gemaakt is om SACD's, cd's en muziek op data-cd's tot hun recht te laten komen. De SACD 30n maakt gebruik van het HEOS Built-in-platform en is een combinatie van een hoogwaardige SACD/cd-speler met een moderne hub/voorversterker voor digitale bronnen, een USB-DAC en geïntegreerde voorversterker.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.