Ads Top

Harman Kardon breidt Citation-serie uit

Na de aankondiging van de Harman Kardon Citation-serie afgelopen jaar, heeft het merk zijn draadloze luidspreker serie uitgebreid met extra functionaliteiten voor elke kamer en woonruimte.

De nieuwe line-up bestaat onder anderen uit de draagbare Citation 200-luidspreker, ontworpen met een oplaadhouder, IPX4 spatwaterdichte bescherming en ingebouwde oplaadbare batterij met 8 uur speeltijd. Ook de Citation Oasis is nieuw, een multifunctionele compacte luidspreker met een ingebouwde wekker, draadloze oplaadmogelijkheden voor de telefoon en muziekstreaming. Er is ook een slaapstand die Wi-Fi tijdens de slaapuren automatisch uitschakelt.

Daarnaast wordt de Citation Multibeam 700 toegevoegd aan de serie als de nieuwste compacte soundbar met een LCD-kleurendisplay, MultiBeamTM-technologie en zeven luidsprekerdrivers voor een 'indrukwekkend surroundgeluid'. De nieuwste soundbar kan ook worden gekoppeld aan de Citation Sub S, een compacte, draadloze subwoofer die de beste bas in zijn klasse levert. Aangedreven door WiSa-technologie leveren deze twee apparaten, samen met de Citation Surround- of vloerstaande luidsprekers, een lage latency, draadloze HD-thuisbioscoopervaring.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.