Ads Top

De JBL Flip 5 kleurt met je mee

Groter, brutaler en beter: de nieuwe Flip 5! De Bluetooth-luidspreker met kenmerkende JBL sound, verpakt in een stevig waterproof ontwerp, is nu beschikbaar in een regenboog aan kleuren. Met een formaat dat gemakkelijk past in een koffer of rugzak kan de Flip 5 mee op elk avontuur, of je nu van plan bent een berg te beklimmen in de regen of een relax dag hebt aan het zwembad.

De JBL Flip 5 is ook aan de binnenkant vernieuwd. De nieuw ontwikkelde driver in de Flip 5 versterkt de kenmerkende JBL sound en zorgt voor heldere hoge tonen en diepe bassen. Met de PartyBoost-functie kun je helemaal los gaan door een draadloze verbinding tot stand te brengen met meer dan 100 JBL PartyBoost luidsprekers. De Flip 5 houdt het feest 12 uur lang gaande - in regen en zonneschijn.

De JBL FLIP 5 is vanaf nu via JBL.nl verkrijgbaar voor 129 euro in een regenboog van 11 verschillende kleuren: Desert Sand, Mustard Yellow, Dusty Pink, Grey Stone, River Teal, Fiesta Red, Ocean Blue, Midnight Black, Steel White, Forest Green en Squad.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.