Ads Top

LSX van KEF ondersteunt vanaf nu Apple AirPlay 2

LSX, het volledig draadloze muzieksysteem van KEF bestaande uit twee speakers, ondersteunt vanaf vandaag Apple AirPlay 2. De software update is nu beschikbaar. Met AirPlay 2, biedt LSX nu nog meer mogelijkheden voor de gebruiker om moeiteloos muziek of podcasts te streamen vanaf een iPhone, iPad, Mac, HomePod en Apple TV, waarbij de Apple-apparaten feilloos synchroniseren met het LSX-systeem.

Met deze software-update kan LSX multi-room audio ontvangen zodat gebruikers in elke kamer en vanuit elke kamer audio kunnen afspelen. De gebruiker kan met Apple Music de muziek op meerdere speakers in de woning afspelen of juist in elke ruimte iets anders opzetten. Het is zelfs mogelijk om het geluid van de Apple TV naar meerdere systemen te sturen, waardoor je zeker weten niks mist.

Alle functies van de KEF-app zijn nog steeds beschikbaar, inclusief de krachtige geluidsinstellingen voor de luidspekers. Naast AirPlay 2, beschikt de LSX over een uitgebreid aanbod zoals Apple Music support, Spotify Connect (ook voor gratis gebruikers), TIDAL, Roon, Bluetooth, optisch en analoog, en zorgt ervoor dat vrijwel elke muziekbron compatibel is.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.