Ads Top

Volledig draadloos met de nieuwste lijn JBL in-ear headphones

Draadloze koptelefoons worden steeds populairder en FutureSource voorspelt dat dit type headphone in 2022 zelfs goed zal zijn voor 39 procent van alle omzet. JBL blijft dit jaar voorlopen op de trend door meerdere opties toe te voegen aan de al bestaande True Wireless lijn. Of je nu gaat zweten in de sportschool, een berg gaat beklimmen of onderweg bent naar je werk, JBL heeft een draadloze optie voor iedereen.

Verstrikte snoertjes zijn verleden tijd met de volledig draadloze in-ear headphone van de JBL Tune 120TWS. Met JBL's pure bass geluid en gemakkelijke toegang tot Voice Assistant kom je flexibel de dag door - of je nu belt met een vriend, onderweg bent naar werk of je onderdompelt in je favoriete nummer of podcast.

Deze in-ear headphones zijn verkrijgbaar in een strak design en verschillende kleuren. Bovendien biedt de JBL TUNE120TWS headphone een batterijduur van 16 uur en is deze altijd klaar voor gebruik dankzij de snelle oplaadfunctie.

Voor sporters die zichzelf tot het uiterste willen pushen, is er de UA True Wireless FLASH headphone - ook ontwikkeld door JBL. Deze draadloze en waterdichte in-ear headphone is speciaal ontworpen voor hardlopers. Met een afspeeltijd van 25 uur, kan de gebruiker die extra mijl rennen en prestaties verbeteren.
     

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.