Ads Top

Sony Signature Series voor ultiem Hi-Res Audio luistergenot

Sony voegt de IER-Z1R in-ear headphone en DMP-Z1 digitale audioplayer toe aan de geroemde Signature Series. Een unieke lijn audioproducten met uitzonderlijke High Resolution Audio geluidskwaliteit.

De serie werd gemaakt om de geluidservaring van de originele productie vanuit de studio te reproduceren. De combinatie van deze hoofdtelefoon en digitale muziekspeler zijn ideaal om achteruit te leunen en van perfecte geluid te genieten.

Sony zet volledig in op audio-innovatie. Het streven naar perfectie in geluidsweergave betekent alle nuances van het audiosignaal te beheersen. De nieuwe Signature Series biedt een natuurgetrouwe geluidsweergave die helder en expressief is.

De supertweeter van de IER-Z1R is op een coaxiale positie tegen de huls geplaatst. Deze lay-out zorgt voor nauwkeurige superhoge tonen met een ultrabrede frequentierespons tot 100 kHz.

De verfijnde fasestructuur zorgt ervoor dat de geluidsgolven op elkaar zijn afgestemd, door nauwkeurige aanpassing van de breedte en lengte van elk geluidspad. De constructie van magnesiumlegering elimineert bovendien trillingen en ongewenste resonantie voor perfecte helderheid en levendigheid bij alle muziekgenres.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.