Ads Top

Alpine introduceert PartyPlug Pro Natural oordop

Het festivalseizoen is in volle gang. Elk weekend heb je keuze uit line-ups waarvan de ene je hart nog sneller doet kloppen dan de andere. Naast een gezellige tijd hebben met je vrienden, wil je vooral genieten van de muziek. Op een festival loop je gemiddeld al binnen een kwartier risico op gehoorschade. Op zich gemakkelijk op te lossen door oordoppen te dragen. Maar als muziekliefhebber wil je absoluut niet inleveren op de kwaliteit van de muziek. Met de nieuwe Alpine PartyPlug Pro Natural oordoppen hoeft dat ook niet.

De helft van de festival- en concertbezoekers heeft al voor kortere of langere tijd gehoorklachten ervaren. Bijvoorbeeld een piep in de oren. Dat blijkt uit onderzoek dat Alpine gedurende het vorige festivalseizoen liet uitvoeren. Toch heeft maar 16 procent wel eens oordoppen gedragen op een festival of tijdens een concert. Dit terwijl alle ondervraagden aangeven zich bewust te zijn van de risico’s. Vervorming van de muziek, ook al is het maar heel minimaal, wordt door sommige muziekliefhebbers als reden gegeven. Alpine heeft als specialist de missie om de stap naar hoogwaardige gehoorbescherming zo comfortabel en logisch mogelijk te maken. Daarom hebben we de Alpine PartyPlug Pro Natural ontwikkeld, speciaal voor muziekliefhebbers.

Natuurgetrouwe demping

 Alpine PartyPlug Pro Natural oordoppen met lineaire demping zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik tijdens festivals, concerten en uitgaan. Deze lineaire filters dempen op alle toonhoogtes nagenoeg evenveel. Voor muziekliefhebbers moet de muziekkwaliteit immers perfect blijven. Het schadelijke geluid wordt teruggebracht naar een veilig niveau. Alsof de volumeknop wordt teruggedraaid. Dankzij de filters heb je bovendien geen last van een afgesloten gevoel en blijven gesprekken goed verstaanbaar.

Veel dj’s gebruiken Alpine gehoorbescherming en zijn enthousiast over de lineaire filters. Onder meer de dj’s van het platenlabel Mixmash Records. “Mijn Alpine oordoppen dempen hoge en lage tonen evenveel, waardoor de muziekkwaliteit bijzonder natuurgetrouw blijft. Dat is natuurlijk heel belangrijk voor mij”, aldus Mark Villa (16), de jongste dj die ooit op het populaire dancefestival Tomorrowland draaide. Ook Laidback Luke, een van Nederlands meest bekende dj’s uit de dance-scene, draait met Alpine gehoorbescherming met lineaire filters.

De oordoppen zijn gemaakt van zacht en flexibel AlpineThermoShape materiaal. Dit vormt zich naar de gehoorgang voor de optimale pasvorm en demping. De oordoppen kunnen probleemloos de hele dag en nacht gedragen worden. Het materiaal bevat geen siliconen. Daardoor irriteert het de gevoelige huid van de oren niet. Alpine oordoppen zijn gemakkelijk te reinigen en gaan lang mee.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.