Ads Top

9 januari 2018 JBL werkt met Google aan Smart Display Speaker

HARMAN brengt in samenwerking met Google de eerste smart speaker op de markt met Google Assistant en een visueel display. Met de toevoeging van een 8-inch HD display met touchscreen en een 5-megapixel frontcamera, zet JBL met de LINK View een volgende stap op het gebied van user experience. De LINK View kan volledig met de stem bediend worden.

Naast vragen stellen, audio streamen en bellen, zorgt de integratie van het beeldscherm voor tal van nieuwe gebruiksopties, zoals recepten opzoeken, Youtube video’s streamen, foto’s bekijken en videogesprekken voeren. De JBL LINK View biedt een excellente geluidskwaliteit en is geschikt voor iedereen die dagelijks een grote hoeveelheid content tot zich neemt.

Het High-res aanraakscherm en de camera worden omlijst door twee stereo luidsprekers aan de voorzijde en een passieve radiator aan de achterzijde. De JBL LINK view kan onder meer gekoppeld worden aan andere LINK speakers voor een optimale luisterervaring in meerdere kamers.

De JBL View komt naar verwachting in 2019 in Europa beschikbaar bij geselecteerde retailers. De verkoopadviesprijs is nog niet bekend.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.