Ads Top

Hi-Fi Klubben en B&O PLAY strijden zij aan zij voor goed geluid

Hi-Fi Klubben en B&O PLAY werken voortaan samen, en dat betekent dat je alle B&O PLAY-artikelen van nu af aan kunt vinden in alle 104 Hi-Fi Klubben-winkels in heel Europa. ‘De perfecte match’, aldus Christoffer Arensbach, CEO van Hi-Fi Klubben.

Hi-Fi Klubben en B&O PLAY hebben besloten de handen ineen te slaan in de strijd voor goed geluid! Volgens Christoffer Arensbach, CEO van Hi-Fi Klubben, heeft hun liefde voor muziek, design en kwaliteit deze twee gerenommeerde audiobedrijven samengebracht.

‘Het gebeurt niet iedere dag dat twee sterke Deense retailmerken samen gaan werken. Maar onze passie en liefde voor muziek zijn zo groot dat dit echt de perfecte match is. Bij Hi-Fi Klubben zijn we altijd op zoek naar merken die ons kunnen helpen met onze missie: mensen in beweging krijgen door muziek. En als de producten niet alleen geweldig klinken, maar er ook fantastisch uitzien met een mooi ontwerp, zoals bij B&O PLAY, dan is het moeilijk om niet een beetje verliefd te worden’, aldus Christoffer Arensbach.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.