Ads Top

Talpa Radio en MediaMarkt lanceren radio- en muziekstreamingdienst JUKE

Talpa Radio en MediaMarkt starten een nieuw Nederlands digitaal platform waar radio, streaming en on demand muziek samenkomen. De radiostreams zijn gratis, maar voor 40 miljoen nummers moet per maand 9,99 euro worden betaald.

JUKE maakt het mogelijk om overal radio te luisteren én on demand muziek te streamen. JUKE golft zo mee op het ritme van de dag en de ‘mood’ van de gebruiker. Luisteraars kunnen zich door hun favoriete radio-dj of artiest aan de hand laten nemen om uit 40 miljoen nummers de nieuwste en leukste muziek te ontdekken. Daarnaast kunnen ze straks nummers die zij op radio horen direct aan hun eigen playlist toevoegen.

Vanuit JUKE geeft MediaMarkt verdere invulling aan zijn ‘altijd en overal’-merkbelofte. De distributie van muziek verandert, je ziet een duidelijke verschuiving van bezit van muziek naar toegang tot, met een toenemende vraag naar on demand. 'Wij willen consumenten een totaaloplossing bieden,' zegt Barry van Ruiven, directeur MediaMarkt Nederland. 'Dat gaat verder dan alleen het verkopen van hardware; ook voor het abonnement, de service en muziekcontent kan je bij ons terecht.'

Vanaf half juli is de app van JUKE beschikbaar via JUKE.nl.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.