Ads Top

Muziekapps GarageBand en Logic Pro X krijgen belangrijke updates

Apple heeft vandaag belangrijke updates aangekondigd voor de muziekapps GarageBand en Logic Pro X.  GarageBand voor iOS 2.2 bevat nu de krachtige Alchemy-synthesizer en heeft ook een nieuwe geluidsbrowser waarmee het zoeken naar de juiste instrumenten en patches makkelijker is dan ooit. Logic Pro X 10.3 biedt ondersteuning voor de Touch Bar op de nieuwe MacBook Pro.

Bovendien hebben Logic Pro X-gebruikers nu de mogelijkheid om vanaf hun iPhone of iPad nieuwe tracks toe te voegen aan hun Logic-sessies, ook als ze hun Mac even niet bij de hand hebben. 
 
Met de nieuwe deeloptie kunnen gebruikers een speciale GarageBand-versie van een Logic-project uploaden naar iCloud. Deze kunnen ze vervolgens op hun iOS-apparaten openen om nieuwe opnames toe te voegen en al hun ingevingen gelijk vast te leggen. Als het project daarna weer in iCloud wordt bewaard, verschijnen alle nieuwe tracks automatisch in het project wanneer het weer op een Mac wordt geopend. 
 
De update voor GarageBand voor iOS is vanaf vandaag gratis verkrijgbaar voor alle bestaande gebruiker. Klanten met een ouder, niet in aanmerking komend apparaat kunnen de app voor 4,99 euro kopen in de App Store.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.