Ads Top

Oneindig muziek streamen bij T-Mobile

Klanten van T-Mobile kunnen vanaf vandaag oneindig muziek streamen op het 4G-netwerk van T-Mobile zonder dat dit MB's uit de bundel kost. De nieuwe dienst Datavrije Muziek is vanaf nu een standaard onderdeel van alle Stel Samen & Stel Bij-abonnementen met een internetbundel van 6GB of hoger. Klanten (zowel nieuwe als bestaande) betalen hiervoor niets extra.

Datavrij muziek streamen is mogelijk met muziek- en radiostreamingdiensten die zijn aangesloten op het platform waaronder Deezer, Nederland.FM, Hits NL, Tidal en Napster. Het platform staat open voor alle streamingdiensten, groot of klein. Toegang tot het platform is voor streamingdiensten kosteloos.

T-Mobile heeft voor Datavrije Muziek een platform ontwikkeld waar muziekstreamingsdiensten zich op aan kunnen sluiten. T-Mobile heeft de ambitie om samen te werken met alle muziekstreamingdiensten, zowel nationaal als internationaal. Daarom nodigt het klanten uit suggesties te doen voor nieuwe muziekpartners via de website die hiervoor is ontwikkeld. Streamingdiensten kunnen ook zelf contact opnemen om onderdeel te worden van het platform.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.