Ads Top

Marantz presenteert nieuwe grootformaat netwerk-AV-receiver SR5011

Marantz presenteert een nieuw apparaat in zijn Home Theatre-serie voor 2016. Na de recente aankondiging van de slank vormgegeven NR1607 volgt nu de SR5011 met grootformaat behuizing, 7 x 180 watt vermogen en speciale, hoogwaardige componenten plus geavanceerde draadloze connectiviteit en ultiem gebruiksgemak.

De SR5011 van Marantz zit volgens de fabrikant boordevol ultrageavanceerde audio- en videotechnologieën en tilt daarmee iedere Home Theatre-installatie naar een hoger plan. Dankzij Dolby Atmos en DTS:X kun je de geavanceerde filmsoundtracks van tegenwoordig beluisteren met adembenemend 3D surroundgeluid met overheadeffecten. De SR5011 is gemaakt met zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige audiocomponenten en HDAM's (Hyper Dynamic Amplifier Module) van eigen merk, wat resulteert in het beroemde HiFi- en Home Theatre-geluid van Marantz. De versterkercomponent geeft 7 x 180 watt vermogen af, genoeg om grotere kamers te vullen, en is dankzij de geavanceerde Audyssey MultEQ XT perfect afgesteld voor iedere denkbare luisterruimte.

De SR5011 is helemaal klaar voor de toekomst dankzij de videocomponent die op alle acht HDMI-ingangen volledig voldoet aan de nieuwste specificaties van HDMI 2.0a en HDCP 2.2. De SR5011 is dankzij 4k Ultra HD 60Hz video, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, High Dynamic Range (HDR) en 21:9 video, 3D, en BT.2020 pass-through op elke poort geschikt voor de volgende generatie Blu-rayspelers, settopboxen en andere 4k Ultra HD-bronnen. Verder kan deze receiver analoog en digitaal bronmateriaal upscalen tot Full HD 1080p of zelfs 4k Ultra HD voor de ultieme kijkervaring. Dankzij de dubbele HDMI-uitgang is het bovendien mogelijk een tv en projector gelijktijdig aan te sluiten.

WiFi en Bluetooth bieden volledige draadloze connectiviteit en de dubbele antenne zorgt voor een stabiele signaaltransmissie en -ontvangst. Na aansluiting kun je eenvoudig muziek streamen via AirPlay, Spotify Connect, lokale netwerkopslagstations of 10.000+ internetradiozenders. Audioformaten met hoge resolutie worden volledig ondersteund voor een haarscherp resultaat. Als het nog niet genoeg is, is de SR5011 ook nog voorzien van een 7.2-kanaals pre-outcomponent, RS232-verbinding en IP-controle, waardoor de receiver uitermate geschikt is voor custom installatiedoeleinden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.