Ads Top

Sony introduceert nieuwe High Power Home Audio-systemen

Sony introduceert drie nieuwe High Power Audio-systemen. Dankzij een krachtige sound, diepe bastonen en gesynchroniseerde lichteffecten hebben de systemen alles in huis om van iedere locatie een spontaan feestje te maken.

De GTK-XB7 heeft een krachtige output van lage bastonen. Dankzij twee grote woofers van 16 cm zorgt de XB7 ervoor dat een avondje thuis niet onderdoet voor een nacht in de club. De ingebouwde EXTRA BASS-functie maakt gebruik van DSP-technologie. Frequenties worden zo optimaal verwerkt tot uitstekende audiokwaliteit. De muziek klinkt en voelt krachtiger dankzij bastonen die kenmerkend zijn voor elektronische dance- en housemuziek. De kleurrijke verlichting, strobes en speakerlights gaan aan en uit op het ritme van de muziek en creëren een ware festivalsfeer in huis.

Met Multi Layout kan de XB7 verticaal of horizontaal geplaatst worden. De Speaker Add-functie zorgt ervoor dat via Bluetooth een tweede XB7 kan worden aangesloten. Door via One-Touch Listening te verbinden worden tracks en afspeellijsten direct via Bluetooth afgespeeld. Daarnaast kan vanaf een smartphone of tablet dj-effecten toegevoegd worden via de SongPal-app. De telefoon of tablet is ook via de USB-poort aan te sluiten, waardoor het mobiele apparaat ook wordt opgeladen. Er is ook een audio-invoer voor een mp3-speler of andere geluidsbron.

Het systeem is snel draadloos te koppelen met NFC via Bluetooth. Dit maakt het streamen van audio eenvoudig. Gebruikers kunnen tevens een cd afspelen, radio luisteren, een USB-stick met Mp3-bestanden koppelen of ander audio-apparaat aansluiten.

De compacte MHC-V11 is uitgevoerd in een ruimtebesparend all-in-one design dat snel te verplaatsen is. Via Bluetooth, CD, USB of de radio zijn verschillende audiobronnen te beluisteren. De 20 cm woofer en mega bass zorgen voor diepe bastonen en elke beat krijgt ondersteuning van blauwe ledverlichting. Ook is het voorzien van karaoke- en dj-effecten en is het mogelijk andere systemen aan te sluiten via Party Chain.

De nieuwe serie High Power Audio systemen van Sony zijn beschikbaar vanaf het voorjaar van 2016.

De GTK-XB7 heeft een consumentenadviesprijs van 350 euro.
De MHC-GT4D heeft een consumentenadviesprijs van 750 euro.
De MHC-V11 heeft een consumentenadviesprijs van 280 euro.  

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.