Ads Top

Sony breidt h.ear assortiment uit met hi-res audio-ondersteuning

Sony kondigt een uitgebreide line-up van audioproducten aan voor het h.ear-assortiment. Opvallend daarbij is 's werelds kleinste draadloze luidspreker met hi-res audio en connectiviteit met Google Cast en Spotify Connect. Het volledige h.ear-assortiment is verkrijgbaar in vijf opvallende kleuren: Viridian Blue, Cinnabar Red, Charcoal Black, Lime Yellow en Bordeaux Pink.

De afzonderlijke kleuren zijn eenvoudig af te stemmen op de kleding- of woonstijl van de gebruiker. Alle losse elementen van de modellen hebben namelijk dezelfde kleur: van de behuizing tot het snoer.

De h.ear-productlijn vormt een perfecte match met een walkman, Mp3-speler, telefoon of tablet en combineert stijl, comfort en gebruiksgemak met uitstekende hi-res audio geluidskwaliteit. De nieuwe modellen maken gebruik van LDAC, een codeertechnologie voor de overdracht van hi-res audio. LDAC ondersteunt verschillende overdrachtssnelheden, afhankelijk van de draadloze omgeving. Zo geniet de gebruiker van geluid met een overdrachtssnelheid van 990 kbps (ongeveer driemaal de data-overdacht van t.o.v. standaard Bluetooth streaming).



De nieuwe stijlvolle h.ear on Wireless NC-hoofdtelefoons onderscheiden zich door een innovatief design, uitstekend geluid via hi-res audio en opvallende kleuren. Digitale ruisonderdrukking (Noise Cancelling) zorgt ervoor dat omgevingsgeluid gefilterd wordt. Deze technologie analyseert continu het omgevingsgeluid in de omgeving van de gebruiker en selecteert automatisch de meest doeltreffende ruisonderdrukkingsmodus. Zelfs met Bluetooth biedt de accuduur van twintig uur voldoende power voor lange reizen per vliegtuig, of een relax moment na een drukke dag op het werk.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.