Ads Top

Sony lanceert ‘h.ear'-hoofdtelefoons

Sony introduceert nieuwe producten binnen zijn nieuwe Personal Audio-assortiment. Dit keer met de stijlvolle 'h.ear'-hoofdtelefoons (uitgesproken als 'hear') en de Walkman NW-A25HN/NW-A27HN-reeks met een opvallende afwerking in verschillende kleuren.

De strakke h.ear-serie en Walkman NW-A25HN/NW-A27HN-reeks zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren met opvallende namen als viridian blue, cinnabar red, charcoal black, lime yellow en bordeaux pink. De hoofdtelefoon is mooi in zijn eenvoud en heeft een eenvormig design dat de nadruk legt op de glanzende afwerking.

De 'h.ear on'-hoofdtelefoon van Sony combineert een krachtig design met een comfortabele pasvorm. De lichte CCAW-spraakspoelen zorgen voor een hooglineaire respons bij hoge tonen. Om de beste geluidservaring te kunnen leveren, zijn de diafragma's gecoat met titanium. Dit voorkomt ongewenste trillingen, met als resultaat hoogwaardige geluid en een ultieme luisterervaring.

De 'h.ear in NC' van Sony heeft een meer functioneel en iconisch design. Dankzij de nieuw ontwikkelde 9 mm-driver met hoge gevoeligheid kan deze compacte oortelefoon frequenties van tot wel 40 kHz reproduceren.

De nieuwe lijn h.ear-hoofdtelefoons en de Walkman NW-A25HN/NW-A27HN van Sony zijn vanaf oktober 2015 in de Benelux verkrijgbaar. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.