Ads Top

Sonos introduceert Trueplay Tuning Software

Sonos introduceert Trueplay, volledig nieuwe software die miljoenen luisteraars in staat stelt hun bestaande Sonos-speakers te tunen voor een nog betere geluidskwaliteit, waar de speaker ook staat. Daarnaast lanceert Sonos een geheel nieuwe uitvoering van zijn topmodel, de PLAY:5. Deze Smart Speaker is stijlvol ontworpen, aan zowel de binnen- als buitenzijde, en levert het meest zuivere en diepe geluid ooit. Trueplay en de nieuwe PLAY:5 zijn later dit jaar leverbaar.

Trueplay is voortgekomen uit de gedachte dat er maar weinig huizen zijn met een perfecte akoestiek. In welke kamer je de speaker plaatst en waar in die kamer Рhet zijn bepalende factoren voor de geluidskwaliteit. Standaardspeakers vereisen complexe en kostbare professionele callibratie. Met Trueplay tunet iedereen zijn speakers zelf. En wel met ̩̩n druk op de knop. Het resultaat: muziek die in elke ruimte, in elk huis fantastisch klinkt.

Het systeem analyseert – met behulp van de Sonos-app, de iPhone- of iPad-microfoon en een door de Sonos-speakers speciaal uitgezonden toon – hoe het geluid in elke willekeurige kamer terugkaatst via muren, meubels, glas en andere oppervlakken. Daarna tunet Sonos de speaker zo dat de muziek optimaal klinkt voor die ruimte.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.