Ads Top

Meer opties voor het beluisteren van Hi-Res audio onderweg

Sony introduceert de nieuwe Hi-Res NW-ZX100HN Walkman. Deze speler is uitgerust met een nieuwe digitale ruis onderdrukkingsfunctie die ondersteuning biedt voor Hi-Res audio.

Hoge resolutie audio-bestanden van 96 kHz/24 bit bevatten drie keer meer informatie. De ZX100HN speelt Hi-Res-bestandsformaten af in de kwaliteit die de artiest zelf voor ogen heeft. Ook zorgt dit toestel voor upscaling van gecomprimeerde muziekbestanden zoals MP3, door gebruik te maken van DSEE HX, een technologie die zorgt voor een verbetering van de treble van gecomprimeerde geluidsbronnen en de bitlengte. Zelfs in drukke, lawaaierige omgevingen dempt de ZX100HN met zijn bijgeleverde Hi-Res-compatibele hoofdtelefoon met digitale ruis onderdrukkingsfunctie al het storende geluid.

S-Master HX produceert een dynamisch geluid en zorgt voor een volledig digitale verwerking van het audiosignaal. Dit ter ondersteuning van het afspelen van hoge resolutie geluid. De prestaties van de hoofdtelefoondrivers werden verbeterd door het reduceren van ruis binnen het hoge resolutie geluidsbereik.

De ZX100HN biedt meer opties voor het beluisteren van muziek en maakt hiervoor gebruik van LDAC, een nieuwe audiotechnologie van Sony waarmee draadloos hoogwaardige audio via Bluetooth is af te spelen. LDAC verzendt driemaal zoveel data (Bluetooth A2DP, SBC (328 kbps, 44,1 kHz)) en zorgt voor een verbeterde draadloze luisterervaring voor muziek.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.