Ads Top

Hi-res audio voor in de auto

Tijdens IFA 2015 introduceerde Sony zijn nieuwe assortiment Hi-Res audio voor in de auto. Het gaat om de RSX-GS9 headset, de XM-GS4 4-kanaals versterker, de XS-GS1 supertweeter, de XS-GSW121D subwoofer, de XM-GS100 monoversterker, de XS-GS6921 achterluidsprekers en de XS-GS1621 luidsprekers.

Audio met hoge resolutie garandeert zeer hoge geluidskwaliteit. Deze standaard gebruikt meer zogenoemde samplepunten dan muziek op een cd.

Sony’s RSX-GS9 digitale auto-mediaspeler heeft een hard tweelaags chassis om resonantie en storing tegen te gaan. De hoogkwalitatieve componenten – van de versterkers tot de klokgenerator – zijn zodanig samengevoegd dat de helderheid en kwaliteit van het geluid optimaal is. Dit terwijl de negatieve impact van de zware trillingen waarvan in een auto vaak sprake is, wordt geminimaliseerd.

Sony nam ook de ES9018S, een hoogwaardige 32-bit audio D/A-converter van ESS Technology Inc, op in dit autosysteem. De D/A-converter vertaalt muziekbestanden naar analoge signalen binnen een dynamisch bereik van tot 135dB en een THD+N (totale harmonische vervorming en ruis) van -120dB.

Naar ongecomprimeerde bestanden luisteren is de beste manier om dit toestel eer aan te doen. De RSX-GS9 is native compatibel met DSD (5.6MHz/1bit, 2.8MHz/1bit), een audioformaat dat muziek nauwkeurig weergeeft. Sony’s DSEE HX (Digital Sound Enhancement Engine) verbetert daarnaast de muziek naar bijna Hi-Res Audiokwaliteit, zodat de gebruiker optimaal kan genieten, ongeacht het opslagformaat.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.