Ads Top

Sonos introduceert Blue Note PLAY:1

Sonos introduceert de Blue Note PLAY:1, een limited edition-uitgave van deze compacte Hifi-speaker. Dit doet het merk ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van het legendarische jazzlabel Blue Note Records. De speciale PLAY:1 is de eerste limited edition-uitgave van Sonos en is – in stijl van het platenlabel – volledig blauwgekleurd. De gezamenlijke passie voor high fidelity-muziek maakt dat de unieke Blue Note PLAY:1 het gevoel geeft dat jazzartiesten thuis optreden.

De blauwe kleur van de Blue Note PLAY:1 is deels aangebracht door robots, deels door handschilderwerk. Zo is een verticaal kleurverloop gecreëerd dat van donker- tot hemelsblauw loopt. Op deze manier ontstaat een afspiegeling van de diepe bas en de rijk gedetailleerde hoge en lage tonen die de PLAY:1 zo kenmerken.

De Blue Note PLAY:1 is binnenkort exclusief verkrijgbaar op Sonos.com, zolang de voorraad strekt en voor een prijs van 250 euro. Sonos produceerde slechts 4.100 Blue Note PLAY:1’s en verwacht dat ze snel uitverkocht zijn.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.