Ads Top

Muziektech startups op Buma Music meets Tech Award

De muziek gerelateerde start-ups die kans maken op de Buma Music meets Tech Award en de Buma Music meets Tech Public's Choice Award zijn bekend. Zij maken deel uit van het pitchprogramma van Buma Music meets Tech op vrijdag 16 januari tijdens Eurosonic Noorderslag Conference 2015. Tijdens dit conferentieprogramma kunnen de start-ups hun concept presenteren aan media, professionals uit de industrie en een internationaal publiek.

De deelnemende start-ups zijn:
- Airbeem
- Bandapp
- Dice
- Inventory 360
- Kollekt.FM
- Present Band
- Pro Jam
- ProMusic Creator
- Streamwatchr
- Supersongmarket
- Syncbubble
- The Rights

De Buma Music Meets Tech Award werkt als een kickstarter voor vernieuwende muziek gerelateerde start-ups. Het initiatief met volgens de vakjury de grootste toegevoegde waarde voor gebruikers, fans of artiesten wint op vrijdag 16 januari de Buma Music Meets Tech Award.

De publieksjury bepaalt welk concept wordt beloond met de Buma Music Meets Tech Public's Choice Award. Iedereen die de daarvoor bedoelde app downloadt en stemt behoort tot de publieksjury. Via deze app kan het publiek stemmen op hun favoriete start-up. Het initiatief met de meest toegekende sterren wint de publieksprijs, de Buma Music Meets Tech Public's Choice Award. Vanaf januari 2015 is de Buma Music meets Tech-app te downloaden voor Android- en iOS-gebruikers.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.