Ads Top

Tivoli Audio introduceert Albergo+ Custom Cabinets in Nederland

Tivoli Audio’s multifunctionele tafelradio met DAB+, Bluetooth en FM - is vanaf nu naar eigen smaak en op elk type interieur aan te passen. Er is een nieuwe serie speciale houten behuizingen beschikbaar. Dit brengt het totaal op vijf uitvoeringen van de Albergo+ en zestien verwisselbare cabinets, waarmee er meer dan 80 verschillende designcombinaties gemaakt kunnen worden. Van klassiek houten afwerkingen in walnoot of kersen, tot aan afwerkingen met een tweed, leer of beton-look.

Naast de al eerder geïntroduceerde klassieke cabinets in Walnut, Cherry en Black Ash, kan de Albergo+ tafelradio nu ook naar eigen smaak worden aangekleed met één van de dertien nieuwe custom cabinets. De Albergo+ zelf is verkrijgbaar in vijf kleuren, waardoor er in totaal keuze is uit meer dan 80 verschillende combinaties om de ideale radio te creëren.

De Albergo+ cabinets zijn per direct verkrijgbaar in de uitvoeringen Walnut, Cherry, Black Ash (voor een consumentenadviesprijs van 69 euro), Lines, Herring Bone, V-Line, Frost White, Tweed, Canvas, Beton, Visone Leather, Hazel Leather, Brown Leather, Camouflage Green, Royal en Granite Rose (voor een consumentenadviesprijs van 99 euro). De Albergo+ is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van 249 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.